Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@23:35:28 GMT

بخت‌گشایی در کف خیابان با درآمد چند ده میلیونی

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۲۰۳۳۸

بخت‌گشایی در کف خیابان با درآمد چند ده میلیونی

  بخت گشایی، رمل و اسطرلاب، باطل کردن سحر و طلسم از دیرباز با روح و روان مردم همراه بوده و با گذشت زمان رنگ عوض نکرده و برغم پیشرفت علم، تکنولوژی و سطح فرهنگ مردم، باز مشتریان خاص خود را دارد.

به گزارش ایرنا، این روز‌ها در برخی شهر‌ها از جمله بیجار بر سر هر کوچه و خیابانی، زنانی با پوشش‌های متفاوت و با کمی تسلط به کلمات مورد نیاز یک آینده نگر، زنان و مردان بسیاری را برای آگهی بخشی از آینده و اتفاقات گذشته و حال شان به خود جذب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته روانشناسان و کارشناسان اجتماعی، رمالی و فال بینی در کشور افزایش پیدا کرده و بیشتر مشتریان این روش‌های خرافی و بدون پشتوانه علمی زنان، جوانان و حتی تحصیلکردگان هستند.

اخبار و گزارش‌های مرتبط با رمالی، فال بینی، پیش بینی آینده و نظایر آن آنقدر در سال‌های اخیر روی خروجی خبرگزاری و صفحات روزنامه‌ها رفته است و آنقدر به آن پرداخته شده که دیگر کلیشه‌ای و نخ نما به نظر می‌رسد با این وجود افراد سودجو رمال با استفاده از هر فرصتی تحت عنوان فال روز، ماه و ازدواج و فریب افراد ساده و زودباور به درآمد‌های چند ده میلیونی می‌رسند.
مطرح شدن موضوعی به نام رمّالی، فال بینی، پیش بینی آینده و... از سوی برخی افراد با هدف اطلاع از آنچه که در دانست آن ناتوان هستند و شاید با اطلاع یافتن، راه تازه‌ایی در زندگی خود انتخاب کنند همچنان از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است.
در زمان برگزاری بازی‌های جام جهانی روسیه، چه بسیار رمّال‌هایی که برای پیش بینی نتیجه یک بازی در رسانه‌ها مورد توجه قرار گرفتند که این خود، ایجاد بستری مناسب و مهیا کردن ذهن مردم برای یاری گرفتن از چنین افرادی است.

از آنجا که رمّالی و آینده نگری بر اساس حدس و گمان صورت می‌گیرد، آمار شیادی و کلاهبرداری از مردم با روش‌های مختلف نیز افزایش یافته و بسیاری از افراد که از این طریق مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند بخاطر حفظ آبرو هیچگاه حاضر به طرح شکایت نیستند.
فیلم‌های طنز بسیاری با اشاره به کلاهبرداری رمّالی ساخته و به نمایش در آمده، امّا نفس اینکه این نوع فیلم‌ها طنز آلود هستند، توسط مخاطب جدی و مهم تحلیل نمی‌شوند و نیاز است در این خصوص فیلم‌های تخصصی‌تر تولید و به این موضوع ورود کنند.
روش‌های مختلف رمّالی در سراسر دنیا وجود دارد، علم رمّالی در برخی فرهنگ‌ها تغییرات زیادی کرده گاهی مشاهده می‌شود بسیاری از خرافه پرستی‌ها و اعمال زشت، توسط همین رمّال‌ها انجام می‌شود.

آیینی در ماداگاسکار وجود دارد که بر اساس آن ارواح زیادی در زندگی بشر نقش دارند، همچنین در بسیاری از فرهنگ‌ها شیاطین و اجنه به عنوان عامل بیماری‌های ذهنی شناخته می‌شوند در همین خصوص تولید و اکران فیلم‌های سینمایی به پذیرش ذهنی مردم در این ارتباط کمک شایانی کرده اند.

در برخی نقاط دنیا رمالی علمی مقدس و شخص رمّال از احترام و جایگاه ویژه ایی در جامعه برخوردار است در این میان کره‌ای ها، رمالی را با واژه و اصطلاحاتی آمیخته اند که بیشتر به انرژی‌های مثبت طبیعت و ارتباط با هستی برای درمان بیماری‌ها و برداشتن فاصله بین انسان و جهان برای فهم چیز‌ها مربوط می‌شود که حالتی عرفانی دارد.

این روز‌ها در شهر بیجار بر اساس آنچه که افزایش یک باره رمّال‌ها می‌توان نامید گروه‌هایی از زنان متحدالشکل با گویش و تکلم عربی در گوشه کنار معابر و خیابان‌های اصلی و فرعی شهر مشاهد می‌شوند و بسیاری از زنان، مردان بویژه دختران و پسران جوان را با وسوسه آینده نگری و بخت گشایی به خود جذب می‌کنند.

نباید از این واقعیت غافل ماند که رمالی و فال بینی از روی خیر خواهی و ثواب نیست بلکه این شغل یا حرفه، محلی برای کسب و کار پر سود و درآمد برای چنین افرادی است.

با توجه به اینکه تعداد رمّال‌ها و به اصلاح بخت گشایان ثابت و بومی شهر بیجار بیش از چند نفر نیست، اما هستند کسانی که در یک ماه فعالیت بیش از ۱۰۰ میلیون ریال از این راه درآمد دارند و در طول یکسال با همین پول‌ها سفر‌های تفریحی به خارج از کشور می‌کنند.

بر حسب میزان شهرت و مقبولیت، رمّالان مبالغی بین ۵۰ هزار ریال تا ۳۰۰ میلیون ریال از متقاضیان بخت گشایی دریافت می‌کنند که این مبلغ بدون احتساب مبالغی است که از کسانی که برای اطلاع از گذشته‌های دور و یا کمک گیری برای یافتن اشخاص و اموال گران قیمت خود به این رمال‌ها مراجعه می‌کنند، دریافت می‌شود.

در این میان، دختران جوان که با رسیدن به سن ۲۵ سالگی بخاطر استرس و فشار نداشتن خواستگار گرفتار آن می‌شوند، گرایش و تمایل بیشتری برای شنیدن خبر‌های خوش از زبان رمالان با پرداخت مبالغ بیشتری دارند.

یک روانشناس بیجاری گفت: عدم آشنایی والدین از معارف، آموزه‌های دینی و مهارت‌های زندگی در حل مشکلات، مسایل و عدم توانایی تصمیم گیری در رویارویی با اتفاقات دلیل اصلی مراجعه مردم به فالگیر‌ها است.

صادق بهاری می‌گوید: در این میان دختران جوان تحصیلکرده گرایش بیشتری به این مساله دارند که یکی از مهمترین دلایل آن را می‌توان ضعف روحی و روانی زنان نسبت به مردان دانست.

وی افزود: موقعیت اجتماعی ضعیف‌تر زنان در مقایسه با مردان منجر به کم شدن اعتماد به نفس آن‌ها در مقابله با مشکلات زندگی می‌شود و بحران تصمیم گیری، فقدان افق روشن برای رسیدن به اهداف در آینده و استرس از رویارویی با آینده‌ای نا معلوم فرد را وادار به کمک گرفتن از قوای دیگر می‌کند و اینگونه افراد معمولا برای فایق آمدن بر نگرانی خود به سمت رمال‌ها کشیده می‌شوند.

بهاری تاکید کرد: فال گیری و طالع بینی اگر چه ممکن است در پژوهش‌های اجتماعی کمتر مورد توجه واقع شود، اما باید گفت: یک واقعیت اجتماعی است و نمی‌توان آن را انکار کرد.

این روانشناس اجتماعی یادآور شد: ضعف اعتقادی و ایمان واقعی به قادر مطلق سبب می‌شود انسان غیر از حریم امن الهی خواستار رسیدن به آرامش و اطمینان روحی از طریق رمالی کسب نماید که این آسیب اجتماعی تبعات منفی مختلفی در اقشار مختلف مردم دارد و اعتیاد به فال و آینده نگری، موجب ایجاد مشکلات روحی و روانی، از هم پاشیدگی خانواده ها، کلاه برداری و ضرر‌های مالی و آسیب‌های جانی خواهد شد.

در قرآن کریم از سحر و جادو به عنوان آلات شیطانی نام برده شده است، اما رمّال‌ها با استفاده از تکلم نام خدا صورت مساله را در این میان پاک می‌کنند تا با جلب اعتماد مردم، مبلغ هنگفتی از جیب چنین افرادی را در کیسه‌های خود خالی کنند.

شهرستان بیجار با ۸۹ هزار و ۱۶۲ نفر جمعیت در ۱۴۲ کیلومتری شمال شرق سنندج قرار دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فالگیری رمالی طالع بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229513 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی!
  • پیش بینی ۲۷ سال پیش برژینسکی درمورد ایران که درست از آب درآمد
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه
  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه+ فیلم و عکس
  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه+ عکس